Coaching voor kunstenaars

Hoe maak je die stap?

Stil blijven staan, onvoldoende inspiratie, niet zichtbaar zijn, niet lukken in de wereld te zetten wat jij belangrijk vindt, je eigen stijl niet kunnen vinden.

Dit zijn nu net de onderwerpen die je belemmeren voluit je kunstenaarschap in de wereld te zetten. Want als kunstenaar wil je ook zichtbaar zijn. Laten zien wat voor moois jij maakt. Jouw impressie van wat je ziet, hoort, voelt, ervaart kenbaar maken.

 

Dat kan, dat is ook mogelijk.

Ik kan je helpen te onderzoeken waarom jij net niet boven dat maaiveld uit komt. Wat je belemmert om echt in de wereld te zetten wat jij vertellen hebt. En je daarbij stappen te laten maken om het ook daadwerkelijk neer te zetten. Inzicht krijgen en van daaruit jouw kracht terug vinden en inzetten.

 

In mijn coaching gebruik ik mijn achtergrond als kunstenaar, Mindfulness en NLP om jou je eigen patronen te laten ontdekken, zodat je die kunt gaan herkennen.

NLP-uitgangpunten en -technieken kunnen je vervolgens openingen geven om te ervaren welke andere manieren beter voor je gaan werken. Hiervoor zet ik soms ook (wellicht wat ongebruikelijke) creatieve werkvormen in.

 

Tijdens het eerste consult diepen we je coachingsvraag uit. We bespreken wat je zou willen, wat je juist niet wilt, tegen welke grenzen je aanloopt, wat voor jou belangrijke waarden zijn.

Van daaruit maken we een plan hoe je een eerste stap kunt maken en op welke manier ik je in het vervolgtraject kan helpen.

 

De intake is gratis. Je betaalt vanaf de vervolgafspraken, daar waar de coaching echt begint.

 

 

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor coaching, bel of mail me dan even.