Persoonlijke Coaching

Hoe pakken we het aan?

Je zit niet geheel lekker in je vel. Je bent niet meer die krachtige persoon van vroeger. Je wilt het anders. 

  • Je voelt je al een tijdje gejaagd, onrustig en merkt dat je echt meer tijd voor jezelf nodig hebt. Maar hoe pak je dit aan in deze hectische maatschappij? Met werk, kinderen, wellicht zelfs nog mantelzorg erbij?
  • Je loopt regelmatig tegen grenzen aan. Je wilt iets en het lijkt maar niet te lukken. Iets belemmert je, maar wat is dat?
  • Je voelt je niet gelukkig in je werk en wilt iets anders, iets wat recht doet aan jouw waarden. Maar wat zijn die waarden, waar ligt jouw passie en hoe kun je dat vertalen naar ander werk?
  • Elke keer weer komen dezelfde soort problemen op je pad. En iedere keer pak je het probleem opnieuw op, maar je komt maar niet verder. Je wilt het nu echt anders aan te pakken, maar hoe en waar begin je?
  • Je wilt meer uit jezelf halen, maar ergens blokkeert dat meteen weer. Wat is dat, waarom kom je niet verder?
  • Je zet spanning vast in je lijf. Waarom? Hoe kun je daar anders mee omgaan?

Dit zijn nu net de onderwerpen die je enorm in de weg kunnen zitten, die je belemmeren voluit te leven.

Dat kan anders.

Ik kan je helpen bij het onderzoek naar waarom je leven loopt zoals het nu loopt. Dat wat altijd voor je gewerkt heeft werkt nu blijkbaar niet meer. Je bent toe aan een volgende stap. En die stap kun jij maken. Inzicht krijgen en van daaruit jouw kracht terugvinden en inzetten.

 

In de coaching gebruik ik mijn achtergrond als kunstenaar, Mindfulness, CFT, ACT en NLP om jou je eigen patronen te laten ontdekken, zodat je die kunt gaan herkennen.

Uitgangspunten en -technieken uit de ACT en NLP kunnen je vervolgens openingen geven om te ervaren welke andere manieren beter voor je gaan werken. Hiervoor zet ik soms ook (wellicht wat ongebruikelijke) creatieve werkvormen in.

 

Tijdens het eerste consult diepen we je coachingsvraag uit. We bespreken wat je zou willen, wat je juist niet wilt, tegen welke grenzen je aanloopt, wat voor jou belangrijke waarden zijn.

Van daaruit maken we een plan hoe je een eerste stap kunt maken en op welke manier ik je in het vervolgtraject kan helpen.

 

De intake is gratis. Je betaalt vanaf de vervolgafspraken, daar waar de coaching echt begint.

 

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor coaching, bel of mail me dan.