Wat houdt coaching in?

Coaching is jou ondersteunen je eigen pad te gaan lopen

Bij coaching zeg ik niet wat jij moet gaan doen. Geef ik geen tips om op een andere manier met de dingen in je leven om te gaan.

Dat helpt je niet. Want wat voor mij werkt is niet wat voor jou werkt, of wat voor je partner, je collega of je vriend of vriendin werkt.

Al onze achtergronden, onze levensverhalen zijn uniek. Jij bent uniek, een uniek persoon, met jouw eigen verwachtingen en waarden. Waarden die voor jou belangrijk zijn, van waaruit jij wilt leven.

 

Daarom gaan we in de coaching op zoek naar wat voor jou belangrijk is en waarom je daar niet altijd naar kunt leven, misschien zelfs het gevoel kan hebben daarin tegengewerkt te worden. Gaan we op zoek naar hoe jouw gedachten invloed hebben op hoe jij nu je eigen leven vorm geeft.

 

Op zoek ook naar welke waarden, die je gedurende jouw levensverhaal hebt opgepikt van anderen, je eigenlijk belemmeren in het voluit in het leven te staan.

Daarmee zetten we jouw eigen, persoonlijke, waarden weer centraal. Dat wat het leven voor jou betekenisvol maakt. Waarna je er ook in gaat investeren. Wat je meer balans, rust en vrijheid van beslissen op gaat leveren.

 

Wil jij dit ook ervaren?

Dan is een coaching traject echt wat voor jou. Kijk hieronder welke vorm jou het beste past.