Ineke Koops

Al bijna 25 jaar is keramiek mijn passie en drijfveer. Kunst zie ik als een verbindingsmogelijkheid. Verbinding tussen mensen, maar vooral de verbinding tussen jezelf en je kern, Je Zelf.

 

Dat wat ik met mijn keramisch werk wil uitstralen, rust en verstilling, is al meer en meer een levenswijze geworden. Daartoe ben ik door de jaren heen bezig geweest met bewustzijnsontwikkeling, van Zijnsgeoriënteerde Psychotherapie tot Mindfulness, NLP, ACT, CFT en Hypnose.

Wat begon in beginjaren '90 heeft geresulteerd in waar ik nu sta: een leven in rust, balans en stabiliteit.

 

Mijn eigen ervaringen tijdens mijn leven, deze reis en de kennis die ik heb opgedaan deel en gebruik ik in mijn coaching en tijdens de bewustzijnstraining. Mijn levensvisie en de visie van waaruit ik werk is "Rust en Balans brengen, in jouw en mijn leven".

 

Daartoe breng ik tijdens de training en coaching verstilling en rust in. Laat ik je bewust worden van je eigen levensverhaal en hoe jij van daaruit nu je eigen leven vorm hebt gegeven. Laat ik je bewust worden hoe en waar je spanning in je lijf vast zet en wat dat met je doet. Ga je je bewust worden hoe je je verbaal en non-verbaal uitdrukt en welk effect dat op je handelen heeft. Leer ik je de patronen te herkennen van waaruit je leeft.  

En laat ik je ervaren hoe het is om op een nieuwe manier in de wereld te staan.

Wat heb ik zelf zoal gedaan?

  • Trainersopleiding NLP aan het afronden (in het kader van je blijven ontwikkelen)
  • Choice Point (Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en Compassion Focussed Training (CFT))
  • NLP (t/m Post-Master Purpose Facilitator), Hypnose
  • Zijnsgeoriënteerde Psychotherapie, Mindfulness
  • Lezingen geven over keramiek in Denemarken en India
  • Diverse bestuursfuncties bij Kunst collectieven
  • Geven van keramiekcursussen in mijn eigen atelier, bij een kunstenaarsvereniging en in Delhi, India
  • Volgen van vele cursussen en workshops op het gebied van Keramiek

Waar sta ik voor?