Ineke Koops

Al bijna 25 jaar is keramiek mijn passie en drijfveer. Ik maak mijn eigen keramiek geef daarnaast keramiek cursussen.

Kunst zie ik als een verbindingsmogelijkheid. Verbinding tussen mensen, maar vooral de verbinding tussen jezelf en je kern, Je Zelf.

 

Dat wat ik met mijn keramisch werk wil uitstralen, rust en verstilling, is al meer en meer een levenswijze geworden. Daartoe ben ik door de jaren heen bezig geweest met bewustzijnsontwikkeling, van Zijnsgeoriënteerde Psychotherapie tot Mindfulness, NLP, ACT en Hypnose.

Wat begon in beginjaren '90 heeft geresulteerd in waar ik nu sta: een leven in rust, balans en stabiliteit.

 

Mijn eigen ervaringen tijdens deze reis en de kennis die ik heb opgedaan deel en gebruik ik in mijn coaching en tijdens de bewustzijnstraining.

Mijn levensvisie en de visie van waaruit ik werk is 'Leven vanuit je kracht, in rust en balans'.

Daartoe breng ik verstilling en rust in, laat ik je bewust worden van je eigen levensverhaal, van hoe en waar je spanning in je lijf vast zet en hoe je je non-verbaal uitdrukt, leer ik je de patronen te herkennen van waaruit je leeft en laat ik je mogelijkheden ervaren om op een andere manier in de wereld te staan.

Wat heb ik zelf zoal gedaan?

  • bezig met Trainersopleiding NLP (in het kader van je blijven ontwikkelen)
  • Choice Point (Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en Compassion Focussed Training (CFT))
  • NLP (t/m Post-Master Purpose Facilitator), Hypnose
  • Zijnsgeoriënteerde Psychotherapie, Mindfulness
  • Lezingen geven over keramiek in Denemarken en India
  • Diverse bestuursfuncties bij Kunst collectieven
  • Het geven van keramiekcursussen in mijn eigen atelier, bij een kunstenaarsvereniging en in Delhi, India
  • Het volgen van vele cursussen en workshops op het gebied van Keramiek

Waar sta ik voor?