Training 'Rust in je leven'

 

 

Herken je een van onderstaande punten?

  • je voelt je gejaagd, onrustig, moe en je wilt meer rust in je leven inbouwen
  • je kunt je gedachten maar niet stop zetten, je piekert
  • je zet spanning vast in je lichaam
  • je moet zoveel, er is nooit tijd voor jezelf
  • je wilt meer durf hebben, buiten gebaande paden durven gaan 
  • je weet wel wat je niet (meer) wilt, maar wat wil je dan wel? 

Dan komt deze training wellicht voor jou op het juiste moment.

 

Tijdens Open Dag Beemster op Hemelvaartsdag krijg je oefeningen mee

Tijdens de Open Dag Beemster op Hemelvaartsdag, 30 mei (open van 10-16 uur) is er alle gelegenheid om informatie te verkrijgen over coaching mogelijkheden en de training Rust in je Leven.

Via een tekenoefening kun je al meteen ervaren hoe je wat meer rust in je hoofd kunt creëren. Daarnaast krijg je toegang tot een korte meditatie oefening om thuis te gebruiken.

Natuurlijk is het mogelijk om je meteen aan te melden voor de training 'Rust in je Leven'. Op Hemelvaartsdag krijg je 10% korting bovenop de vroegboekkorting.

 

In de bewustzijnstraining Rust in je Leven leer je binnen een groep jouw eigen patronen en gedachten over jezelf te ontdekken. Gedachten en patronen die ervoor zorgen dat je elke keer tegen in dezelfde soort situaties beland en waardoor je zo weinig rust ervaart.

In een samenspel van creatieve werkvormen, oefeningen en achtergrondinformatie creëren we op een speelse en ontspannen manier een ingang tot inzicht en bewustwording.

Daarmee leer je op nieuwe manieren te kijken naar wat zich aan je voordoet, meer te ervaren en te voelen en durf je buiten je gebaande paden te gaan.

 

Daarnaast leer je vertragings- of stilte momenten in te bouwen. Hiervoor worden korte alledaagse activiteiten gebruikt, met als doel je brein te laten herstellen van de dagelijkse hectiek.

Vanuit vertragings- of stiltemomenten kom je eenvoudiger tot inzicht, ervaar je meer rust en balans en kun je gemakkelijker in je kracht blijven staan om van daaruit vrijer en meer ontspannen op situaties reageren.

 

Reacties van deelnemers:

'Er zijn en blijven hindernissen in het leven, echter ik heb wel geleerd daar anders naar te kijken. Dat geeft rust" - Magdalena

 

'Ik heb geleerd bewust te genieten van de dingen die ik zie, hoor en voel en de mooie dingen die ik al heb (geen materieel). Hierbij krijg ik het gevoel van wat ik normaal krijg als ik naar een mooi landschap schilderij kijk "een warm hartje".' - Mary 

 

'Voornaamste wat ik geleerd heb: wat belangrijk in mijn leven is.' - Gre

 

Rust in je leven

De eerstvolgende training Rust in je leven start op 12 september 2019

8 avonden van 2 uur.

Even tijd voor jezelf.

 

Locatie: Kerineke, Zuidoostbeemster.

 

De kosten bedragen € 327,-, inclusief de materialen.

Aangemeld voor 1 augustus 2019? Dan krijg je een vroegboekkorting van 50 Euro.

Bij aanmelding op Hemelvaartsdag ontvang je daar bovenop nog eens 10% korting.

 

Betalen in termijnen is mogelijk. Omdat wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden en bestedingsruimte daarvoor geen belemmering mag zijn.

 

Data: 

de training wordt gegeven op de avond van 19.30 uur tot 21.30 uur

12 september 2019

19 september 2019

3 oktober 2019

10 oktober 2019

24 oktober 2019

31 oktober 2019

14 november 2019

21 november 2019