Rust in je leven

In de bewustzijnstraining Rust in je leven gaan we onderzoeken wat jouw patronen van reageren zijn. Laat ik je vanuit verschillende invalshoeken kijken naar de situaties die zich aan je voordoen. Bouwen we ook aan meer rust, stilte en vertraging in in je leven.

Waardoor je leert op nieuwe manieren te kijken naar wat zich aan je voordoet, meer te ervaren en te voelen, je buiten je gebaande paden durft te gaan, je sociale contacten intenser worden, je meer rust ervaart en je je beter in balans voelt.

Rust in je leven

De training Rust in je leven start begin 2019 (exacte datum nog niet bekend).

8 avonden van 2 ½ uur.

Even tijd voor jezelf.

 

Locatie: Z-inn, Spirit en Cultuurhuis (kapel), Prinses Wilhelminasingel 39 te Zuidoostbeemster.

 

De kosten bedragen € 249,-, inclusief de materialen.

Bij aanmelding voor 15 december 2018 geldt €50,- vroegboek korting.

 

Betalen in termijnen is mogelijk. Omdat wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden en bestedingsruimte daarvoor geen belemmering mag zijn.


Wat houdt de training 'Rust in je Leven" in?


Herken je een van onderstaande punten?

  • je voelt je gejaagd, onrustig, moe en je wilt meer rust in je leven inbouwen
  • je wilt anders kunnen reageren op situaties dan je tot nu toe gewend bent
  • je wilt meer durf hebben, buiten gebaande paden durven gaan 
  • je wilt je sociale contacten verbeteren
  • je wilt meer begrijpen waarom je doet zoals je doet 
  • je zet spanning vast in je lichaam

Dan komt deze training wellicht voor jou op het juiste moment.

  

In de training gebruik ik verschillende creatieve werkvormen, Mindfulness en Compassie training, NLP en ACT. 

We gebruiken creatieve werkvormen als ingang en als middel tot bewustwording. Ze zijn in eerste instantie niet bedoeld om een bepaald creatief resultaat te behalen, hoewel dit wel een bijkomend extraatje kan zijn.

 

Om 2 redenen werken we met stilte- en vertragingsmomenten vanuit de Mindfulness. Ten eerste krijg je oefeningen en technieken aangereikt om stiltemomenten in je dagelijks leven in te bouwen. Hiervoor gebruiken we hele gewone dagelijkse activiteiten, maar bijv. ook bepaalde manieren om met een creatief proces bezig te zijn. Hierdoor geef je je brein elke keer de mogelijkheid om te herstellen van de voortdurende hectiek in je leven en voel je je minder opgejaagd, rustiger en meer in balans.

Daarnaast zetten we ze in tijdens de training om vanuit stilte via een creatieve activiteit jou je eigen patronen te laten ontdekken, zodat je die kunt gaan herkennen.

 

Uitgangspunten en -technieken uit de ACT en de NLP geven daarnaast een achtergrond en verdieping bij het inzicht in jouw patronen en laten je ervaren hoe andere invalshoeken voor je gaan werken.

Dit geeft je de mogelijkheid om anders te gaan reageren dan je tot nu toe gewend was, waarmee je meteen een ander effect en contact hebt in jouw omgeving.